Aeronáutica para chorlitos

Volia dedicar el post d’avui a remarcar especial el blog "Aeronáutica para a chorlitos". Des que ho vaig descobrir a través de malaciencia no he deixat de llegir tots i cadascun dels seus articles. És sempre molt interessant i, encara que ja ho van recomanar a microsiervos, posaré el meu granit de sorra.[@more@]La seva autora és Lydia, estudiant d’enginyeria aeronàutica qui, durant l’escriptura del mateix, es transforma simpàticament en "Juan de la Cuerva", que explica aeronàutica als seus chorlitos.

Segons Juan de la Cuerva, chorlito és: aquell ocell que, per afició o necessitat, vol comprendre conceptes tècnics complicats sobre els quals únicament troba explicacions tècniques complicades que no comprèn.

I com un dels seus chorlitos, llegeixi encantat els seus articles. Són tots molt bons i molt informatius i dignes de sortir al meneame. El nivell tècnic que té és excel·lent: ni molt ni poc, el just. Explica detalls que m’eren totalment desconeguts, com la Regla de l’àrea. Però no és l’únic, no us perdeu uns altres com el de la Capa límit, El concorde (uf!, i rellegint-ho he vist que vaig prometre un article sobre radició tèrmica), La reentrada, o en un que parla del problema en el pes dels avions.

Si us agraden els avions, us ho passareu d’allò més bé. Perquè després diguin que les dones no poden ser grans enginyers … o grans divulgadoras.

Us deixo en mans de la Lydia.

Quant a omalaled

Me llamo Fernando y soy un apasionado de la ciencia y admirador de los científicos y ténicos de todas las épocas. Espero disfrutéis sabiendo un poquito más de ellos.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.