El mundo y sus demonios

Aquest llibre és increïble. Creia conèixer totes les facetes de Carl Sagan però les que mostra en aquest llibre impliquen una senzillesa en la personalitat, una intel·ligència i una cultura impressionants.

[@more@]

És un llibre llarg, de l’ordre de 500 pàgines i amb lletra no molt gran, així que si ho vols llegir tens per gaudir uns quants dies. Les seves pàgines passen una darrere l’altra sense adonar-te, amb pensaments lògics, coherents i intel·ligents. M’ha donat joc per treure moltes més històries que us aniré explicant.

No tornaré a dir el que altres han expressat ja i amb els quals comparteixo la totalitat de la seva opinió, com Luis Fernando Areán en el seu blog anomenat Botella al Mar i el seu article "Somos polvo de estrellas que piensa sobre las estrellas". En ell podeu llegir alguns dels fragments finals del llibre com conclusió.

Només citaré (amb el seu permís i en català) els dos últims paràgrafs de l’anterior article:

"Soc fill intel·lectual de Carl Sagan, i gairebé sense adonar-me de tan assumit que ho tinc, humil continuador, en el meu racó del món, de la seva labor. I això m’omple d’orgull.

No va ser l’únic dels meus mestres, però sens dubte va ser el més entranyable i el més durador. Et recordo sempre, Carl, quan miro les estrelles. Sobretot quan el meu fill, que també s’ha forjat a la teva calor, les mira al meu costat."

Em sento totalment identificat amb aquestes impressionants frases.

Quant a omalaled

Me llamo Fernando y soy un apasionado de la ciencia y admirador de los científicos y ténicos de todas las épocas. Espero disfrutéis sabiendo un poquito más de ellos.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El mundo y sus demonios

  1. omalaled diu:

    Totalment d’acord. Aquest home ha marcat una època molt entranyable.

    Salut!!

Els comentaris estan tancats.