I jo he vingut aquí a parlar del meu llibre!

Bé, com algun de vosaltres m’ha dit que ho faci i, la veritat, em feia molta ilusió, doncs aquí està.[@more@]Ja teniu les històries de la ciència disponibles en forma de llibre. Es tracta d’una recopilació revisada dels primers articles que es van publicar, encara que he inclós també d’altres més moderns i fins i tot alguns inèdits? Algun alicient li havia de donar, ¿oi?

Les tres darreres històries, en particular, estan dedicades al Michael Faraday, un científic pel que tinc una especial debilitat, com ja vaig dir a l’Aberron a una meme-entrevista en la que em va enredar.


Només podeu comprar-lo a lulu (feu click sobre l’enllaç) i el preu és de 15 euros inclós el transport. No he fet versió en català. Però la faré si hi ha algun voluntari que em vulgui fer la revisió i correcció (faig masses faltes). Metrestant, només estarà en castellà.
 
POrtada del llibre

Tant de bo gaudiu tant llegint-lo com jo escribint-lo. 

Quant a omalaled

Me llamo Fernando y soy un apasionado de la ciencia y admirador de los científicos y ténicos de todas las épocas. Espero disfrutéis sabiendo un poquito más de ellos.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a I jo he vingut aquí a parlar del meu llibre!

 1. dan diu:

  Ets un crak. Si senyor!
  Ja veuràs quines alegries et dona la nova criatura.
  Enhorabona

 2. Joan diu:

  Finalment ha sortit. Felicitats.

  Ara només falta que un dia en facis una presentació.

 3. matgala diu:

  Moltes felicitats!

 4. omalaled diu:

  Dan: gràcies… he tingut un bon mestre 🙂
  Joan: ups!… i quí vindria… em fa una mica de por. Jo no sóc una persona mediàtica, ni un investigador, com el Dan 🙂
  Matgala: moltes gràcies.

  Estic pensant en publicar-lo també en català. Em posaré en contacte amb una persona que conec que hi domina força, a veure si em fa un cop de ma.

  Salut!

 5. omalaled diu:

  Eps!, gràcies. Encara que ja fa temps i estic pensant en un segon 🙂

  Salut!

Els comentaris estan tancats.